Godišnjica rada bloga 'Ljubavne pjesme'

1. ožujka 2010. godine u 00:00 zabilježen je događaj. Novi je blog krenuo u pogon.
Prvi objavljeni post bio je dobrodošlica glavne urednice. Već nekoliko dana kasnije blog je dosegnuo posjećenost od 110 posjetitelja.
Prva pjesma na blogu - "Nevjerniče", objavljena je dva dana kasnije, 3. ožujka. Tijekom ožujka objavljeno je još 5 pjesama, tj. ukupno 6 pjesama.

U daljnjem vremenu blog je prionuo na novi dizajn, uvedeni su razni pomoćni alati na desnoj strani, a nakon više od pola godine blog je ustupio i integraciju s Facebook društvenom mrežom.
Danas se blog 'Ljubavne pjesme' nalazi na top ljestvici s ljubavnim pjesmama, a specifičan je (i razlikuje se od drugih) po tome što je redovno ažuriran, tj. što se na njemu redovito mjesečno objavljuju nove pjesme.

Blog je također uvršten i na slobodnoj enciklopediji - Wikipediji, te na mnogim ostalim internet servisima.

Tijekom godine rada bloga izrađeno je dva video spota:
Ljubavne pjesme Spot 1;
Ljubavne pjesme Spot 2.

Osim integracije s Facebook-om, blog je dobio i stranicu na Facebook-u na kojemu se mogu pronaći novosti u vezi bloga, ali također i ostale poveznice vezane uz ljubav.

Moje ime je Gabriela Montana. Do danas sam bila glavna urednica, i to nastojim i dalje biti. Vodila sam blog najbolje što sam mogla, objavljivala pjesme vezane uz određena razdoblja, usmjeravala se na radost i veselje, ali i na tugu i bol. To ću i dalje nastaviti raditi, s nadom u bolje sutra - u ljubav ...
S mnome je tijekom ove godine dana surađivao mali tim ljudi, od kojih bi željela istaknuti Roberta Whaterby-a, moga dugogodišnjeg prijatelja, koji je redovito radio na blogu i uređivao sadržaj.
Tijekom razdoblja tim se mijenjao, ali nikada nije posustajao u nastojanju da prenije sadržaj onima koji vjeruju u ljubav, koji traže svoju srodnu dušu ili koji ljube bližnjega svoga.

Izdržali smo cijelu ovu godinu s pohvalama ali i s komentarima, stoga smo spremni kretati i dalje.

Nadamo se da ćete na blogu pronaći nešto za sebe, i ukoliko vam se i svidi, da ćete redovito posjećivati isti te čitati naše ljubavne pjesme.

S nadom u bolje sutra - u LJUBAV ...

Gabriela Montana i suradnici.     

Gabriela Montana

Iskusna blogerica koja uz sve svoje obveze te svakidašnje negodovštine uspijeva i održavati ovaj blog za zaljubljene te one koji se tako osjećaju.

Nema komentara:

Objavi komentar